Algemeen

Landingspagina Museum Kruithuis in de lucht

De verbouwing van het Kruithuis laat gestaag mooie vorderingen zien. Achter de schermen werkt de 'regiegroep Museum Kruithuis' hard aan de organisatie van het te bouwen museum. Een stichting is opgericht, de plannen voor de tentoonstellingsruimte worden steeds scherper, de merkstrategie is uitgeschreven. En langzaam krijgen we steeds meer zichtbare resultaten.

Website

Zoals vandaag 30 juni, de website van één pagina met daarop beknopte informatie over Museum Kruithuis: www.museumkruithuis.nl. Het is een voorloper van de officiële website voor het Kruithuis. Zo kunnen we nu al gevonden worden door geïnteresseerden, gasten, bedrijven, andere musea et cetera. Met deze websitepagina zijn we nu in staat diverse partijen waarmee we willen samenwerken of die we nodig hebben voor bijvoorbeeld fondsen, ANBI-status en museumkaart te laten zien dat we flink aan de weg werken een professioneel museum neer te zetten.

Tentoonstellingsconcept

En mocht je nu echt nieuwsgierig zijn? Dan kun je ook het tentoonstellingsconcept downloaden en een kijkje nemen in de plannen voor het museum. Voordat het museum geopend wordt in 2024, krijgt het museum natuurlijk een geheel nieuwe professionele website. Met informatie over tickets, combinatie-arrangementen en nevenactiviteiten in het Kruithuis. Maar voor nu zijn we trots op het nieuwe visitekaartje dat Museum Kruithuis toch voor ons is.
Mooie landingspagina met een professionele uitstraling - museumkruithuis.nl